top of page

Τα Νέα Μας

  • commonspace

Μυστήριο 50_Ecoculture Festival^ : Μια γιορτή για το περιβάλλον στην Ελευσίνα


Tην Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, με μεγάλη μας χαρά, θα πάρουμε μέρος στο Μυστήριο 50 _ Ecoculture Festival ^ που διοργανώνει η 2023 Eleusis European Capital of Culture σε μια πραγματική ΟΑΣΗ μέσα στην Ελευσίνα, στο πρώην κάμπινγκ.

Ακόμα μεγαλύτερη είναι η χαρά για το #designcampus, ένα συναρπαστικό έργο που θα παρουσιάσουμε μαζί με τους συνεργάτες μας από τους LUDD. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα συμμετοχικού σχεδιασμού που έχει ως στόχο να δημιουργήσει ένα κέντρο για την αστική βιωσιμότητα στην πόλη.


ΟΑΣΗ, πρώην camping

Είσοδος ελεύθερη

13:15 – 15:00 Ενότητα E: Βιώσιμη Καινοτομία


Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για μια συζήτηση πάνω στην ανάπτυξη καινοτόμων ιδεών – απαντήσεων στα ειδικά προβλήματα της περιοχής, με στόχο τη μετάβαση σε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης. Μια παρουσίαση δράσεων καινοτομίας της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας αλλά και σημαντικών εκπροσώπων της βιομηχανίας της περιοχής, για τη βιώσιμη κατασκευή, την ανακύκλωση υλικών, τον συμμετοχικό σχεδιασμό, τη βιώσιμη αστική ανάπτυξη ευρύτερα, και τα καινοτόμα πολιτιστικά προϊόντα. Νέοι τρόποι συνύπαρξης φιλικοί προς το περιβάλλον (#eco_art, #symposia, #homemade_music, #picnic_oasis), οι οποίοι εμπνέουν ιδιότυπα συλλογικά καλλιτεχνικά έργα, εκεί που συναντιέται η οικολογική ευαισθητοποίηση και η αγάπη για τον τόπο.


Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ





14 Προβολές
bottom of page