top of page

Τα Νέα Μας

  • commonspace

Τα εργαστήρια Schoolture με τους μαθητές και τις μαθήτριες της Δ’ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου συνεχίζονται!

Τα εργαστήρια Schoolture for Climate Change με τους μαθητές και τις μαθήτριες της Δ’ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου συνεχίζονται!


Αφού παρακολούθησαν ένα εργαστήριο για την #ΚλιματικήΚρίση και πώς αυτή επηρεάζει και επηρεάζεται από τον #ΑστικόΣχεδιασμό συνέχισαν σε μία συλλογική χαρτογράφηση και μία ομαδική εργασία όπου κατέγραψαν τα πολύγωνα με τις χρήσεις του χώρου που οραματίζονται για το πάρκο της Αγίας Ελένης.


Στο επόμενο εργαστήριο θα σχεδιάσουν αυτά τα πολύγωνα και θα φτιάξουν ένα κολάζ – μαγιά για το τελικό σχέδιο!



Εικόνες από το εργαστήριο


Εικόνες από την παρουσίαση


Το έργο Schoolture for Climate Change είναι ένα Εrasmus+ project που προσπαθεί μέσα από τις δράσεις του να αναδείξει, καταγράψει και επικοινωνήσει τις μεθοδολογίες και τα εργαλεία του συμμετοχικού σχεδιασμού σε διάφορα στάδια της εκπαιδευτικής διαδικασίας.


Με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι απόψεις και οι γνώμες που διατυπώνονται εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών και δεν αντιπροσωπεύουν κατ'ανάγκη τις απόψεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Εκτελεστικού Οργανισμού Εκπαίδευσης και Πολιτισμού (EACEA). Η Ευρωπαϊκή Ένωση και ο EACEA δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για τις εκφραζόμενες απόψεις.


1 Προβολή
bottom of page